Een stralend uiterlijk is voor iedereen weggelegd. Heb je huidproblemen en al vele producten geprobeerd, zonder blijvend resultaat, laat dan je huid analyseren. Je krijgt een advies specifiek voor jouw huidtype. Onze natuurlijke huidverzorgingsproducten hebben zichzelf al keer op keer bewezen. Jonge huid, de rijpere huid, acnehuid, vette huid of droge huid, er is geen huidtype waar geen advies voorhanden is. De reden hiervoor is uniek: het dermavisietoestel. Het dermavisietoestel maakt gebruik van woodlight. Deze lampen maken het mogelijk om door de buitenste huidlaag heen te kijken en zo de werkelijke conditie van je huid te bepalen.

Een huidanalyse is ook als leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, personeelsdag of gewoon als gezellige middag of avond met vriendinnen te boeken.

Voor meer informatie zie onze website www.healthgardenonline.nl

Healthgarden is gespecialiseerd in diensten en producten op het gebied van innerlijk en uiterlijke gezondheid. Onder andere make-up workshop, bruidsmake-up, professionele make-up, huidanalyse en leefstijlscan.